Torsdag 14/6-2012

14 juni, 2012 Av Av helenasahlqvist

En seg sådan…
Igår var det skolavslutning. Hade sån himla tur med vädret då solen kom när barnen började och försvann när vi åkte hem. Alla barnen var så glada och söta. Några läste dikter, några spelade instrument och en kille spelade blockflöjt.
De är så modiga, barnen.
Hemma firade vi sommarlovet med tårta och jordgubbar som mormor och morfar köpt. Det var så gott.
Barnen höll sams hela dagen och vi hade det riktigt mysigt. Jag spelade krocket med dem och sedan satte jag upp Kubb-banan. De tyckte det var jättekul med kubb. Nästa gång får vi nog vara två föräldrar med också. Först var Lina och Emil i et lag och jag i ett. Det slutade med att jag vann. Sen fick de spela själva mot varandra, då gick det bättre.

Idag har jag varit med Lina till ögonmottagningen. Efter det blev det en tur till Jysk. De har rea så jag köpte nya dynor till altanmöblerna. Det blev superbra. Nu skulle det bara vara skönt att sätta in skjutglas där så man kan använda den lite mer.

Var även på läkarbesök i morse för att kolla upp en knöl jag har på benet. Det var bara en ofarlig bindvävsknuta och de ville inte ta bort den, så då får jag väl leva med den…

Nåja, ha en bra torsdag!