Grattis Mallan!

11 juni, 2012 Av Av helenasahlqvist

Som fyller år idag. Jag fick barnen till att sjunga en trudilutt i morse som jag tänkte MMS´a. Filmen blev dock för lång så jag fick ladda upp den på You Tube istället.
Emil är lite sjuk idag, så han fick stanna hemma med mig. Vi passade på att åka till stan och köpa pelargoner på förmiddagen. Fick två stycken förra veckan, som passade jättebra i köket. Det behövdes dock två till för att fylla ut köksfönstret.
Köpte även en säck Algomin som jag ska gödsla med. Det är ekologiskt och passar bra i vår trädgård. Jag vill odla organsikt, annars kan det vara. Köpte även en perenn som jag ska ha i min nyanlagda rabatt. Det var en näva av något slag.
Det blev även en tur till Bokia för att köpa terrängkarta över Karlskoga med omnejd. Så till tidig lunch blev det Mc Donalds.
Nu ser Emil på film, så jag ska gå ut och gödsla lite i trädgården. Det bästa med Algomin är att man kan gödsla i solsken eftersom det bara innehåller alger:D

Ha en bra måndag!