Surt….

4 juni, 2012 Av Av helenasahlqvist

Idag var inlämningsdag för årets sista grupparbete. Jag drog till Karlstad på förmiddagen och lämnade in den fysiska kopian. Skickade ett mail med PDF till kursadministratören som senare lades ut på kurshemsidan för bedömning.
Jag började läsa igenom det arbetet vi ska bedöma och skulle kontrollera en källa. Då fick jag se att stora delar av det stycke jag läste var avskrivet från källan, utan större omskrivning, i princip ingen omskrivning alls.
Det tycker jag är surt för jag tycker att jag själv gjort en fruktansvärt dålig insats i vårt arbete pga av att jag tycker det är svårt med egen sammanfattning. Jag får liksom inte ut nån text på pappret. Jag får jämt fram helt meningslös text.
Läste igenom lite andra arbeten och fick prestationsångest. De var så bra genomförda, men mycket makroekonomiska termer. Jag använde typ en term. Guuuuud vilken ångest…….