Kunde gått bättre….

23 maj, 2012 Av Av helenasahlqvist

Då var anställningsintervjun avklarad. Åh så svårt det är. Jag fick alla möjliga knepiga frågor och hade jättesvårt att komma med bra svar.
Har vant mig vid att kunna förbereda mig inför seminarier och tentor och nu var jag helt oförberedd. Hur hanterar du en sån situation? Vad tror du din chef skulle säga att du är/arbetar? Ge exempel på situationer… osv. Jag hade inga bra svar att ge. Jag har bra svar, men att plocka fram dem ur minnet, under press var inte så lätt.
Vi får se vad som händer. Det är iallafall helt klart ett jobb för mig. Jobbet är som Placeringsassistent inom Barnomsorgen på Karlskoga kommun. Det handlar mycket om att ta hand om kösystemet för barn som ska placeras och omplaceras i barnomsorgen. Därav kommer det bli mycket hantering av klagomål. Det skrämmer mig inte det minsta.

Om en stund kommer Lina hem, sen får vi se om vi drar till Mullhyttan efter lunch.