åhhå vilken härlig dag…..

16 maj, 2012 Av Av helenasahlqvist

Idag är en sån där härlig dag. En dag utan bekymmer, eller en dag då bekymmer blir möjligheter. Har haft ett otroligt bra humör idag. Det var en perfekt dag för att åka och handla och en perfekt dag för att skriva ett ”kick as” CV.
Det är andra jobbansökan jag gör i maj. Konstigt kan tyckas när jag pluggar, men den berömda ”foten” gör sig påmind. Jag VILL få in en fot på rätt ställe. Det är a och o.
Får jag jobb är det ju bara att antingen göra uppehåll i studierna eller också plugga färdigt på distans.
Jag fattar inte varför jag är så trög. Varför började jag inte plugga på distans för fler år sedan? Jag vet ju vad jag vill jobba med. Jag saknade nog kunskapen om att man faktiskt kan studera på distans. Nåja.

Jag håller på och packar husvagnen. Dags att dra en långhelg till camping. Ska till Strängnäs, och hoppas på att campingen där är öppen så vi kommer in. Annars får vi tänka om. De har bara telefontid på helgerna, men Annika ringde dit och det skulle inte vara några problem.

Har fortfarande inte fått svar på senaste tentan. Snart tre veckor sedan den skrevs och de jäklarna har 15arbetsdagar på sig att rätta. Om vi har otur kan resultatet vänta till nästa vecka. Jag vill inte. Låt mig få ett dåligt besked idag. När jag är glad. Då blir fallet mindre….

Nu en liten visa som gör mig så sprudlande glad. Brukar nynna på den här när jag åker till jobbet om mornarna.