Fredag 11/5-2012

11 maj, 2012 Av Av helenasahlqvist

Dagarna bara rusar förbi. Känns ju rätt ok. Har inte mycket att skriva om egentligen….
Avslutade i princip mitt jobbuppdrag i måndags. Ska dit på tisdag då vi ska gå igenom hela mitt arbete för att sedan skicka ansöka till Swedac.
I onsdags var jag i skolan för att vi skulle sparka igång grupparbetet. De gick snabbt och lätt. Nu har jag fått lite att skriva om. Huvudsakligen ska jag behandlakvinnors rätt i Argentina och hur det påverkar ekonomin i landet. Jag ska även sammanställa lite tabeller och diagram.

Fick en ny hobby häromdagen. Eller rättare jag återupptog en sak jag började med förra året. Kollade nämligen igenom min ”Skräppost” i mailen och hade några mail från Global Testmarket, ett marknadsundersökningsföretag på nätet. Gjorde en undersökning och sen var jag igång. Inte för att det är stora pengar man tjänar på det, men istället för att inte göra någonting och få INGENTING så är det ju bra….

Börjar bli smått galen på min dator. Den reagerar inte när jag skriver alla bokstäver. Vet inte vad jag ska göra åt det. Kanske blir en service. Har ju trots allt garanti. Nåja. Det få vara allt från nu.

Ha en bra helg!