Lördag 5/5-2012

5 maj, 2012 Av Av helenasahlqvist

Hipp, hipp hurra för Skrållan som fyller år idag. Hela sju år blir tösen;)
Född 2005-05-05. Har dock inte sett till henne idag. Kan hända hon ligger inne och sover eftersom det är så taskigt väder.

Igår passade jag på och slutade lunch. Familjen tog en shoppingtur till Karlstad efer lunch. Lina fick massa nya kläder: Klänning, liten kofta till klänningen, jeans, jeansshorts, toppar och galonregnställ. Handlade lite mat på Coop och drog hem. Kom på efter vägen att vi hade slut på grillkol och fixade det på Netto i Kristinehemn. Så var det bara att åka hem och tutta på grillen. Åt god Entrecote som jag köpt riktigt billigt, ”bara” 119:-/kg. Rena fyndet eftersom den var Svensk.

Idag blev det en tur till stan. Skulle till biblioteket så Lina fick låna lite böcker. Hon tycker att det är så kul att läsa så det är bäst att hålla det intresset vid liv med lite nytt att bläddra i.
Emil åkte mest runt i en bil de har på bibblan, men han fick med ett par böcker även han.
Man är ju egentligen rätt korkad som inte utnyttjar bibliotekets tjänster mer. Jag älskar ju också att läsa, men jag köper helst mina böcker. Till vilken nytta egentligen? När man kan låna gratis!

Fick se att det var marknad på stan, så vi gick en sväng på den med. Det fanns ju som vanligt inget av värde. Barnen ville ha varsin ballong, men inte betalar jag 70 spänn för en ballong som håller ett par timmar.

Nej, nu ska jag fixa lite och sen ska vi fara till Mullhyttan. Vedklyven ska lämnas tillbaka sen tänkte vi ta med ett lass matjord hem. Vi behöver fylla ut på några ställen i trädgården och de har så bra jord där nere. Ingen tung styv lerjord som vi har….

Ha en bra lördag!!!!