Hastigt & Lustigt…

1 maj, 2012 Av Av helenasahlqvist

Packade vi ihop och åkte hem. Det blåste i Lidköping och det kändes kallt. Varken Micke eller jag kände att det var roligt med camping.
På nästan 30min packade vi och var på väg mot Linnebäck.

Klockan 5 var vi hemma och senare på kvällen mötte vi upp några grannar och tuttade på en majbrasa. Det blåste inte mycket och det var varmare än vid Vänern.
Vi satt ute ända till klockan 10.

Idag ska eventuellt Emil och Micke åka med grannen i raggarbilen till Svartå. Det ska vara en veteranlastbils-dag där. Eftersom Emil är galen i veteranbilar frågade grannen om de ville med. ”Det vill vi”, svarade Emil hur snabbt som helst.

Emil tappade första tanden igår. Bara sådär och vi trodde att han slagit ut den. Han hävdade dock att han inte slagit sig, så den kom nog ut av sig själv.
Antar att man börjar tappa tänder olika tidigt. Det konstiga är att han inte nämnt att den varit lös. Han brukar dock inte klaga och fundera över sånt. Tanden bredvid är också jättelös.

Glömde ju skriva igår att vi var i Lysekil i söndags och gick runt i Havetshus. Jag trodde det skulle vara mycket större än det var, men det var ju ändå kul att se en livs levande Torsk och en grymt ful Havskatt.

Får se vad som händer idag. Vädret ser ju ut att bli bra. just nu strålar solen och det är nästan 6grader ute. Kommer klyva en massa ved och kanske så lite grönsaker i trädgårdslandet. Skulle vilja åka och inhandla en studsmatta till barnen också, men vi får se.
Vi har efter mycket om och men bestämt oss för att de ska få en, men då får poolen ligga kvar på vinden i sommar.
Skulle dessutom vilja åka till Brickegarden och inhandla ett träd jag såg sist jag var där. Det är ett sötkörsbärsträd som heter Stella.

Imorgon ska jag börja jobba lite hade jag tänkt. Ska lämna Emil innan 8, sen blir det en tur till Lärcentrum där jag ska anmäla mig till en kurs i Excel och eventuellt någon mer kurs. Sen tuffar jag till jobbet. Ska bli så himla skönt att få lite rutin i tillvaron. Det är det som är det värsta med att studera, orutin. Jag tror att jag är en människa som behöver rutiner för att fungera korrekt.

Nåja, dags att fånga dagen!!!