I´m back!

26 april, 2012 Av Av helenasahlqvist

Tillbaka på Blogger eftersom min sida på blogg.se ser jättekonstig ut på många datorer. Det är dessutom jättesvårt att fixa till stilmallen på den.

Jag har pluggat klart. Nu får det gå som det går. Har ju omtenta i början av juni och kommer sätta den om det går åt skogen i morgon. Har hyfsad koll på läget och kan räkna de flesta uppgifterna bara jag inte får blackout. Kommer ta god tid på mig och verkligen tänka en gång extra om jag kör fast. Det hjälpte mig faktiskt en annan gång. Jag gjorde klart alla uppgifter och sen när jag gick tillbaka och skulle klura ut en jag hade svårt för så ramlade bitarna på plats.

Var på systemet förut och inhandlade lite vin till helgen. Köpte faktiskt en BaginBox. Det brykar jag aldrig göra. Vinet var sött och hette Photos by Tania. Ska bli spännande att prova. Sötman var på hälften av ccirkeln och såna viner faller mig bäst i smaken.

Ska packa lite mer i husvagnen, betala räkningar och sen ska jag slänga mig i soffan och hoppas på att barnen somnar fort. Kommer säkerligen gå och lägga mig kl 21 och sova som en stock tills det är dags att åka i mogon.

Nåja, bäst att beta av räkningarna.

Ha en bra torsdagskväll!!!!

//Helena