Hemma plugg….

28 september, 2011 Av Av helenasahlqvist

Nu börjar egentligen en tre timmar lång föreläsning, men jag sitter hemma.
Kände igår att det var dags för en dag ”off”. Så idag blir det läsning i hemmets lugna vrå istället.
jag har slitit järnet de senaste fyra veckorna, både på jobbet, i skolan och hemma. Jag slutar ju inte direkt plugga för att föreläsningarna är slut. Nej, jag sitter på bussen två timmar varje dag och hemma säker lika lång tid.
Det är ju meningen att studierna ska ta 40tim i veckan och det har de nog gjort.

Idag skulle vi gå igenom Eget Kapital, men jag läser det hemma istället. Då hinner jag dessutom städa va lite och pyssla med annat. En leverans med en fiffig grej ska komma med UPS idag också och jag väntar med spänning. Mer om den grejen ska jag berätta när den kommit;)

Igår låg mobilnätet 3 nere från 14.00-21.00. Mycket skumt. Ett strömavbrott i Stockholm sa de. Jag fick koppla upp mitt Telia refill och surfa på med datorn. Såååå seeeegt. Här ute i skogen fungerar nämligen bara 3 med 3G. Super skumt kan tyckas, men så är det.

Nej, nu ska jag återgå till studierna.

Ha en superbra dag!!!!!!