Hemfärd

14 september, 2011 Av Av helenasahlqvist

Sitter på bussen, lyssnar på Spotify och passar på att blogga lite.
Har varit på en tvåtimmars föreläsning om marknadsföring.
Nästa vecka ska vi börja med projektarbete i samma ämne. Får se hur det kommer gå;-) . Säkert jättebra. Fick dela in oss i grupper om max 5, vi blev tre stycken och kommer få jobba ganska hårt. Fördelen är att alla bor i Karlskoga, vilket betyder att jo kan jobba hemifrån.
Imorgon väntar första provet, Examination i Externredovisning. Kommer nog gå jättebra.
Däremot har jag hört att det kommer riktigt svåra kurser och tentor framöver. Att man måste plugga jättehårt. Men hallå! Det är väl det som är meningen, eller? Man kqn nog inte komma till högskolan och tro man kan flyta runt som på gymnasiet. Inte trodde jag det ialla fall.
Jag tror man kommer få slita häcken av sig och de säger ju att det krävs lika mycket tid som ett heltidsarbete. Om inte mer…..
Nåja, jag sätter förväntningarna högt och hoppas resultaten blir därefter. Sen flrsöker jag fokusera på mig själv, inte lyssna så mycket på hur andra uppfattar situationen och inte älta framtida eventuella problem.

På fredag ska vi ta vår lilla husvagn och åka till Säfsen. Det är dags för vinteruppställning. Äntligen, sen är det bara för snön att börja falla;-)