Helt galen dag….

29 augusti, 2011 Av Av helenasahlqvist

Då var första dagen som Ekonomistuderande avklarad. Fast det blev inte mycket studera idag. Bara information om jag har ingen aning. Överflödigt kan tyckas, med tanke på att de kurser jag ska läsa i höst har separata introduktioner på Torsdag och Fredag. Då börjar det på ”riktigt”. På onsdag ska jag gå en kurs som heter ProfesionalSkills. Den är med på Schemat, men var tydligen fristående och ingår inte i Ekonomprogramet. Märkligt!

Jobbade några timmar på förmiddagen och ska jobba imorgon förmiddag med. Känns faktiskt ganska bra att inte släppa jobbet helt. Hoppas bara jag ”hinner” jobba vid sidan av pluggandet.

Nej, nu ska jag lämna ett paket, köpa mjölk och hämta barnen på dagis och fritids. Imorgon blir de lediga, bara Lina som åker till skolan tre timmar, stora tjejen. Idag var första dagen i skolbuss dessutom så nu står hon på egna ben. Vart tog min lilla tös vägen??!!