Lördag morgon…

Visst hann jag mycket igår. Det blev både brödbak och hallonplockning. Fick ihop hela 9dl små skogshallon. Tar sån tid att plocka de rackarna bara. Men gott är det till sylt.
Hann göra budget för det halvår som är kvar av 2011 också. Det såg bra ut och bättre blir det nog. Vet ju inte än vad elförbrukningen hamnar på med nya värmesystemet, så jag fick höfta lite med gamla siffror.

Micke och Lina passade på att bada i poolen när det var varmt ute.

Idag blir det lite shopping inne i stan. Fönstershopping bland annat. Lina ska få en ny ryggsäck till skolstart och den ska ses ut. Sen lördagsgodis, men jag tror inte ungarna nöjer sig med fönstershoppig där;)

Ha en bra lördag!

2 Replies to “Lördag morgon…”

  1. Oj, låter som ni varit riktigt effektiva!
    Vi pysslar med lite av varje, A bygger trapp på baksidan o jag försöker få ordning inne, men det blir bara mer rörigt tycker jag? Hur går det ihop? ;))
    Ha en mysig lördag.
    Kram

Kommentarer inaktiverade.