Veckan som gått…

17 juni, 2011 Av Av helenasahlqvist

Jag tar mig verkligen inte tid att blogga numer.
Veckan som gått har jag haft fullt upp. I lördags var mor och far här och fikade lite, fredag kvällen innan var vi och grillade hamburgare i Labbsand.
I söndags ringde vi Annika (som var ensam hemma med Elin för att Bengt och Sandra var på ”kanothajk” med Sandras klass) och frågade om vi fick komma på fika.
Så skönt att bara sitta och slappa på en altan ett par timmar.
På eftermiddagen fixade vi lite hemma och framåt kvällen kom Annika och Elin på blixtvisit till oss.

Måndag var det dags för dos nummer tre på Vaccination mot TBE (hjärnhinneinflamation orsakat av fästingar, typ). Efter det åkte vi till Hårdvallsvägen för lite fika med kusin Clara.

I tisdags skulle Micke hjälpa en gammal arbetskamrat med en bil, så jag och barnen flydde till Lunedet för bus med Clara.
Där har komunen byggt en ny lekpark (som nästan var klar).
Vi hamnade mitt i en fest som PRO hade och hade således sälskap av typ 100-150 glada pensionärer som åt korv, gick tipspromenad och spelade dragspel;)
En och annan barnfamilj hade dock också letat sig dit för att testa nyheterna.

I onsdags bar det iväg till Mullhyttan för middag hos mor och far. Mormor var där också, riktigt kul att ses.
Vid sex ringde telefonen och det var min morbror som var i Fjugesta och undrade vart mormor tagit vägen. Han kom på en kopp kaffe, vilket var kul eftersom jag inte sett honom sedan Lina var typ en vecka gammal.
Åren går så fort;)

Igår var det lungt och idag har vi varit i Örebro. Jag köpte ett par nya Pumaskor på Stadium outlet och så shoppade vi lite bildelar på Biltema.

I morgon blir det Rally i Laxå.

Förra lördagen började jag dessutom motionera. Jag var ute och löpte, 1,5km. Sen var jag helt slut. Ett nytt löp-pass i söndags. Promenad med tre arbetskamrater på lunchen i måndags, Cirkelträning samt rask promenad på kvällen. Ny promenad på lunchen i tisdags, löpning på kvällen i skogen. Kort promenad på lunchen i onsdags. Ingen träning alls igår och så ikväll lite intervallträning i skogen.

Är jag galen?! Njae, men jag mår så himla bra. Jag sover som en stock och är pigg hela dagarna. Jag som annars är kroniskt trött.
Det bästa med allt är att jag inte är sugen på nåt sött, eller salt&fett.

Nu blir det vilodag i morgon, sen får vi se;)

Nu är det dags för Trädgårdsfredag. Sov gott!!!!!!!!