Imorgon är dagen D

24 maj, 2011 Av Av helenasahlqvist

Då avgörs delar av min framtid. Imorgon är stora provdagen, Slutprovsdagen. Känns som man hade behövt plugga dygnet runt den senaste veckan, men det satte en tokig förkylning P för. Jag har inte haft ork att konsentrera mig på nån Matte. Satt ändå en stund i morse och nu på kvällen. Kommer bli mer matte innan jag somnar för kvällen.
Dock har jag Niagarafallet i näsan, så vi får se hur det går. Har ont i kroppen av allt snytande.
Jag fattar inte hur jag ska skrapa ihop 14poäng imorgon. Har för mig att det låg runt 50 i potten totalt. Pust!
På måndag är det betygssamtal, så då får jag veta hur det verkligen gått.
Får nog surfa in på Youtube ikväll och se om jag hittar några vettiga lektioner. Finns ju fröken matte, men jag tror det är enklare matte där.
Nåja, det går som det går.

På måndag börjar min efterträdare på jobbet, så ska hon gå bredvid mig (jobba med mig, för mig) i nästan tre månader. Det kommer nog bli jättebra.

Nej, dags att lägga barnen.