Torsdag 14:e April

14 april, 2011 Av Av helenasahlqvist

Borde handla mer på Tradera, faktiskt. Jag har mest sålt där, men igår kikade jag in en sväng för skojjs skull. Då fanns det en L.O.G.G – jacka till Emil som var uppe i hela 1:- och 3min kvar av auktionen. Perfekt, tänkte jag och bjöd 10 spänn, men fick den inte. Ökade till 20 och tjing, fick jackan för 11 spänn plus frakt. Totalt 54:- med frakt. Det är visst några fläckar på ärmarna, men vad gör väl det? Då är det ju bättre att Emil skrotar omkring i leran med den här jackan än en ny för över 100kronor. Eller??!

Ska ju förbi Ullared på söndag/måndag så jag får vänta tills efter det. Annars har det ju faktiskt ingen betydelse att kläder är begagnade. Har ju fått ärvda kläder i flera år till Lina och mycke syns knappt att det är använt. En del saker är till och med ärvda av förra användaren.

På lördag är det loppis på G, så jag måste hinna packa husvagnen innan dess. Så det ska jag göra nu, när jag svalt mitt kaffe;)

Ha en trevlig Torsdag!!!!!!