Högtryck…

7 april, 2011 Av Av helenasahlqvist

Nu går det undan. Har hur mycket att göra som helst. Gjorde Högskoleprovet i Lördags, gcik sådär. Sen har M tillbringat flera dagar i garaget och fixat några bilar. Jag pluggar Matte flera gånger i veckan, planerar för loppis och packar husvagn. Det ska bli hur skönt som helst morgonen den 17:e april när vi sätter oss i bilen, med husvagnen efter och drar iväg. Då har jag bara en inlämningsuppgift i Matte kvar att göra. Kommer få uppgiften nästa torsdag, men jag tror inte jag hinner göra den innan vi åker. Det blir att plugga i husvagnen. Lärararen sa att den tar nog bortåt 3timmar. Hemtenta typ. Nästa söndag är meningen att vi åker till Ullared. Har sålt en sak på blocket, av flera stycken och fått ihop några slantar. Men det är bara en som ringt på annonserna också (har 3 ute). Nej, nu ska jag klä barn, sen bär det av till dagis, sen skola och till sist jobb;) Ha en bra Torsdag!!!!!!