Tiden räcker inte till….

13 februari, 2011 Av Av helenasahlqvist

Förlåt, för att jag inte uppdaterat på länge. Tiden räcker helt enkelt inte till. Jag brukar aldrig ha det problemet;)
Hade aldrig kunnat ana att pluggande, ett ämne på Komvux, skulle ta så himla mycket tid. Men det gör det. Kanske jag som överarbetar, men jag vill verkligen klara det. Jag VILL komma in på högskolan i höst.
Igår var första dagen på två veckor som jag inte tittade i matteböckerna alls, men jag skulle behöva. Däremot tänker jag på matten konstant och somnar ovaggad på kvällarna. Jag är supertrött.
Idag måste jag ta nya tag och repetera lite vad vi gått igenom hittills.

Har fått WLAN här hemma. Superskönt! Nu kan vi surfa på flera datorer samtidigt och det bästa av allt, vi tjärnar på det. Förlängde vårt mobilabredbandsab i två år och fick nytt moden, en 3G Router samt tre fria månadsavgifter. Toppen!!!!!

M är i Värmlandsskogarna och ser på rally, så igår var vi andra i Mullhyttan och hälsade på mormor och morfar. Det var skönt, så fick barnen lite att göra.
Idag ska dammråttorna få sig en omgång och i kväll blir det Tacos att smaska på. Mums!

Nej, nu får det vara slutsvamlat. Ha en bra Söndag!!!!