Veckan slut…

29 januari, 2011 Av Av helenasahlqvist

Så var man hemma efter en härlig vecka i IdreFjäll, eller på IdreFjäll. Har varit toppen och Lina har fått mycket skidåkning i benen. Hon har lärt sig åka slalom helt enligt planen, men för Emil gick det inte lika lätt. Skidor var ju inte så jättekul direkt. De har ju ingen motor.

Hade planerat veckan bra, med mat och allt. Matlistan blev dock kvar hemma så det sket sig direkt. Det blev en lagon ”dyr” vecka. Åt gott, men köpte faktiskt kött till nedsatt pris. Jag menar har de skinksnitsel för ett ordinariepris på över 100 lappen per kg så köper jag hellre med kort datum.

Nu blir det mer planering. Inte för att kassan har sinat nämnvärt, men ändå. Man kan ju spara lite ändå.

Till lunch blir det Enchiladas. Sen blir det en tur till Lidl för veckohandling och hämtning av Skrållan som har varit hos farmor och farfar.