Ute är mörkt och kallt….

28 november, 2010 Av Av helenasahlqvist

Fy sjutton! Skulle precis släppa ut katten, som för den delen mest håller sig innomhus nu, och jag får ett stort moln med yrsnö på mig. Katten hann jag inte få ut. Hon fick gå via altanen i stället.

I går blev vi sugna på julmat. Då ringde vi svärmor och svärfar så fick de komma förbi på lite käk. Riktigt uppskattat. Got blev det också. Gjorde Jansson, köttbullar, korv, hade köpt sylta, rödbetssallad, sill och en pytte liten julksinka. Ägghalvor blev det också.
Gott, gott, gott. Hann ställa upp några ljusstakar och stjärnor i går också, men inga gardiner. De får jag ta i dag eller till veckan.
Lina och jag passade på att koka knäck också. Så himla gott. För första gången använde jag mig av en termometer när jag gjorde den och resultatet blev ju inte sämre.

M jobbar extra idag sen är tanken att Lina ska få åka till torget med sin önskelista och lämna den till tomten. Som vädret ser ut nu är jag inte det minsta sugen på att gå ut. Än mindre stå i kö hur länge som helst för det.

Nej, nu ska vi äta frukost. Emil har varit uppe sedan 5 så han är nog rätt hungrig nu;)

Kram!!!