Full fart…

7 november, 2010 Av Av helenasahlqvist

Kan man säga.

I går hade vi bjudit hem Mickes syskon med familjer på lite mat. När det var storhelg och allt.
Bjöd på vitlöksmarinerad fläskfilé och chili och lime marinerad kycklingfilé, med potatisgratäng.
Blev riktigt gott och väldigt trevligt.

Hela dagen ägnade jag mig åt storstädning. Det var välbehövligt för jag vet inte när jag städade ordentligt senast. Badrummet spolade jag med duschslangen och skurade med en borste.
Nu gäller det bara att hålla efter också. Vilket jag är ganska dålig på.

Fick förfrågan om att följa med på korvgrillning i dag, men det är närmre 6 minusgrader ute, så vi hoppar det. Funderar i stället på att åka till badhuset i Kristinehamn. Ett relativt nybyggt badhus och barnen älskar att bada, så vi får se. Nu ska vi i vilket fall som helst äta frukost.

Kram!