Tråkigt att vänta….

28 oktober, 2010 Av Av helenasahlqvist

Sitter och väntar på att datorn ska ladda ner en ny mjukvara till ett gammalt mobiltbredbands modem som vi har.
M hade hittat på ett forum att man kan använda vanliga telia refillkort i usb-modemen. Vad jag hört sedan tidigare ska det inte fungera. (Men det kan ju vara på Tele2 iofs.)

Datorn vill dock inte känna av installationsfilen som ligger default i modemet, så jag börjar tro att något är galet med det. Testar en mjukvaruuppdatering och ser vad som händer.

Haft mycket att göra i ett par dagar. I går åkte jag och barnen till min mormor för att hälsa på. Hon har precis flyttat till ett äldreboende i Fjugesta som heter Linden.
Hon hade det jättebra där och hade haft massor med besök den här veckan.

Mamma var också med dit och sen var tanken att vi skulle åka hem till Ljungstorp och äta pannkakor. När vi kom dit kom jag att tänka på faster Berit som precis flyttat till nytt hus. Nämnde det för mamma och vi tog med Lina för att kolla läget hos henne. Emil ville hellre vara hos morfar.
Berit hade verkligen fått ett fint hem. Hon, och min farbror som gick bort tidigare i höstas, har ritat huset själva och fått allt precis som de ville ha.
Berits syster, som bor i Norge, var där för att hjälpa till med flytten och det blev en trevlig pratstund.

Efter ett tag åkte vi tillbaka till Emil och morfar och åt pannkakor.

I går ringde blodcentralen. De hade brist på min blodgrupp och ville helst att jag skulle komma med samma. Så idag ringde jag och fick tid 12.10. Passade bra på lunchen och det tog inte mycket mer än 15min.
Känns bra i själen att ge något jag själv har tillräckligt av och någon annan behöver för att överleva…
En man som lämnade bredvid mig hade lämnat blod och plasma 48gånger. Bravo, säger jag.

Nu på kvällen har det inte blivit mycke gjort. Jobbade sent i dag, så det var bara att slänga i barnen mat och skicka dem i säng. Själv har jag kollat på Biggest Looser och ett inspelat avsnitt av Cougar Town. Så kul.
Nu är det inte ett skit på TV, så då hamnade jag här.

Nej, tack och hej för den här gången!