Allmänt uttråkad…..

26 oktober, 2010 Av Av helenasahlqvist

Kanske bara är förnamnet, men i alla fall. I går var det ändå värre. Då längtede jag bara tills klockan skulle bli 7 och man får slå sig ner i soffan och kolla på lite dokuserier. Såpor är det knappast, men serier. Förs amerikanska Biggest Looser, sen Svenska Biggest looser till sist Svenaka Hollywoodfruar. Biggest looser ser jag för att det får mig att må bra. Det är kul att se människor lyckas. De blir så himla glada. Det skulle nog jag också bli om jag lyckats gå ner mellan 3 och 5 kg i veckan och såg ut som jag verkligen behövde det.
Skulle dock aldrig falla mig in att kasta kläderna i tv. För de väger sig ju inte direkt i t-shirt;)

I dag ver det en hektisk dag på jobbet och när jag kom hem började jag röjja ur Linas garderob. Hon får massor av kläder från grannen och det blir lätt fullt. Nu har jag rensat bort det som var för litet, det får Clara. Sen har jag lagt undan sommarkläderna. Nu ser man vad som finns i garderoben och det är ju skönt.

Efter det bakade jag och barnen chokladmuffins, med chokladbitar i. Smaskens. Den där typen chokladmuffins som är lite sega. Naaammmmm…..

Nu ska jag börja med kvällsmaten. Får bli enkelt i dag. Stripps och korv. Inte bra för magen, men för själen;)

Trevlig Tisdagkväll!!!!