69 rätt!!!

24 oktober, 2010 Av Av helenasahlqvist

Av 122. Det är inte helt dåligt. Undiefär där jag hamnat när jag tränat på gamla prov hemma. Nu gäller det bara att svarskorten är korrekt ifyllda så det inte dras bort något rätt.
Har kollat vad 69rätt gett tidigare år. Det gav 1,0 poäng. Om jag sett rätt i statistiken över intagna till förskollärarprogrammet i år krävdes det 0,5, men jag vet inte om jag läst av tabellen rätt. Hoppas, hoppas.

I går åt vi mat på Woodys. Hur trevligt som helst. Ombyggd restaurang med lekhörna. Snacka om att tänka till och rikta sig mot en ny målgrupp. Vissta hade vi kunnat gå ut och äta med barnen vartsomhelst, men finns det en lekhörna är det ju perfekt. Då behöver inte barnen sitta och vänta på maten och när de ätit klart kan de springa iväg och leka igen.
Ägaren har barn i Linas och Emils ålder så jag kan tänka mig att idén kom från deras eget håll. Vi var ju inte direkt ensama om att ta barnen med på restaurang.
Supergod mat var det till på köpet och så fick barnen glass.
Efter maten följde vi med Anders och Malin hem en stund innan Malin var snäll och sjutsade hem oss.

I dag ska jag städa av här hemma lite. Har kommit på efterkälken ett tag eftersom vi varit borta nästan varje helg eller haft annat för oss. Sen blir det till att sätta upp fågelstugan och ge pipparna lite mat.
Snöar gör det och man får nästan lite julstämning. Bara två månader kavr nu.

I eftermiddag är det kalasdags. Grattis kusin Elin som fyller 8år nästa vecka!