Onsdagmorgon…

20 oktober, 2010 Av Av helenasahlqvist

Vad är det med vårt hus och råttor?? Ja, inte vet jag. Men döda råttor tycker tydligen det är den optimala platsen att begrava sig på. Detta lilla fenomen resulterar i en vidrig stank i någon vecka eller två.
Vi började känna av det i förrgår kväll och i går när jag kom från jobbet slog stanken emot mig. Det intressanta är att de väljer ett ställe att dö på. Mellan Emils rum och tvättstugan. Det är alltid där lukten börjar. Stackars Emil!
Nu är det explotion av doftljus som gäller, för att lindra något.

Gjorde två delar av övningsprov innför högskoleprovet i går och det gick åt skogen. På ett test med 22 uppgifter (som jag brukar landa mellan 14-16 rätt på) fick jag BARA 6rätt. Katastrof. Jag hoppas att det gått bättre om jag verkligen konsentrerat mig och läst ordentligt.
Svensk läsförståelse med 20 uppgifter klarade jag med 10p. Godkänt enligt mig.
Jag har ett test prov kvar (de är 5stycken) och är uppe på 55p vilket ger 0,6 i högskolepoäng. Jag vill landa på 1 eller lite drygt. Det betyder att jag måste sätta alla 20 uppgifterna på sista delprovet.

Nu vill jag nästan bara att det ska bli lördag så jag får göra det riktiga. Lär ju bli svårare eftersom man gör det i en aula eller liknande med massor av andra människor som sitter och hostar och snorar. Kommer säkert själv bli dunderförkyld tills dess och behöva smaska alvedon eller nåt;)

Nej, nu är det dags att hjälpa Lina med håret. De har fotografering på dagis i dag. Hon har klätt upp sig så fint!

Trevlig onsdag!