Morgonkaffe….

18 oktober, 2010 Av Av helenasahlqvist

Det var så skönt att sova i sin egen säng i natt. Polaren är kanon, men sängen är inte lika skön som i Hobbyn. Det är sånt man får ta.
Det enda som störde nattsömnen var att det blev strömlöst vid tvåtiden. Då tutade larmet, två dova tut. Sen funderade vi. Backup batteriet håller tre timmar, sen larmar det. Men vad larmar det? Tutar det och dånar i hele huset, eller får bara larmcentralen ett larm om ”sabotage”? Måste ta reda på det. Vi har ofta strömavbrott och blir det håller det i sig.
Och det blir ju självklart alltid nattetid;)

Fem dagar kvar till högskoleprovet. Inte det minsta nervös än, men det kommer säkert. Ska försöka plugga i veckan och göra gamla prov. Så man får in rutin i hur man ska vara effektivast. Det som är knivigt är Engelska läsförståelse och svenska läsförståelse. De har jag svårt att hinna med, för jag läser för långsamt. Jag förstår vad jag läser, men sakta går det….

Nej, dags att göra barnen dagsisklara.
Ha en toppen måndag!!!