Gäsp…..

11 oktober, 2010 Av Av helenasahlqvist

Har varit supertrött i flera dagar. Det började med att en snorig och hostig Emil vaknade stup i ett nattem mellan torsdag och fredag. Jag gick som i dvala hela dagen på jobbet.
Hem och packade husvagnen och åkte till Mullhyttan.

Gjorde i ordning tacoköttfärs till kvällsmat. Salladen hade mamma redan fixat innan hon åkte till jobbet.
Det var hur gott som helst med taco. Länge sen vi åt.
Mamma hade tagit ledigt på lördagen. Hon skulle egentligen jobba, men ville nog vara hemma när vi kom och hälsade på. Samt för att se när takstolarna på det sista garaget kom på plats.
Sen vet jag inte om vetskapen om att en viss liten skånapåg skulle titta förbi på ett besök lockade lite det med.

Sov i nya husvagnen på natten och sov som en kratta. Så ovant att sova i en ny husvagn och sängen var stenhård. I Hobbyn hade vi en mjuk och skön resårmadrass att sova på. I Polaren blev det skummgummi madrass. Lite skilnnad;)

Min kusins man Morgan kom med timmerbilen klockan 8 på morgonen. Då hade vi redan ätit frukost och var klara att se på när takstolarna kom på plats. Emil studerade, mycket imponerad över denna stora maskin med kran och allt.
Efter smörgåstårta (som jag inte äter, jag fick räkmacka i stället), åkte Morgan hem och då fick Lina och Emil åka med. Morfar följde också med. De var helt lyriska och Emil hade tyckt att det gick så fort. Han som i vanliga fall åker baklänges och inte ser när världen kommer mot honom tyckte nog det var lite läskigt. Han stod ju längst fram i bilen.

När barnen kom tillbaka kom Sofie och Filip på besök. Ett kärt återseende. Man ses ju inte så ofta och Filip blir så stor mellan gångerna. Han var dock ganska blyg och höll sig nära mamma.

Dags att packa ihop husvagnen och åka hem för att gå på kräftskiva.
Den blev livad. Åtminstonne om man heter Emil. Han och kusin Clara härjade vilt. Oj, oj, oj så de höll låda. Inte konstigt att Emil somnade nästan direkt vi satte oss i bilen på väg hem.

Väl hemma gick jag och sov direkt, 21.30. Sov ända till 5 då Skrållan ville ut. Somnade om och vaknade till slut vid 8. SKÖNT!!!!
Så igår var jag hyfsat utsövd och började grovstäda husvagnen. Så smutsig den var. Tjocka lager smuts och damm där det är svårare att komma åt.

På eftermiddagen kom svärmor och svärfar. Det blev premiärfika i husvagnen och vi fick plats, med marginal. Den förra husvagnen fick knappt familjen plats i och nu hade det gått in två fullvuxna och välgödda människor till;)
Känns som ett bra köp.
Emil, LIna och Micke fick håret klippt under tiden som jag lagade mat. Maten åt vi dock i köket och inte i husvagnen. Hade ju varit skojj annars.

Nej, nu är det dags för morgondusch. Sen väntar 7timmar på jobbet. När jag hämtat barnen i eftermiddag drar vi raka vägen till Vintrosa för att hälsa på Ida och Tyra. Ska bli hur kul som helst!

Se U