Hemmadag…

21 september, 2010 Av Av helenasahlqvist

Emil vaknade i natt och ville ha vatten flera gånger. Sen hade han kissat i sängen när M åkte till jobbet halv 6. Då tyckte jag han kändes varm. Duschade honom och så fick han lägga sig i vår säng. Tyckte han fortfarande kändes varm och tog febern. 37,7. Nu tog jag den igen och då visade den 38,2. Det blir med andra ord en hemma dag för mig och gossen.
Lina var nerbäddad med feber förra veckan när vi var i Ullared så nu hade väl Emil fått hennes baciller. Hon blev bra på ett dygn så jag hoppas Emil också piggar på sig snart.

I går var det jobb som gällde för första gången på en vecka. Vi hade fått en växel på jobbet, vilket kändes superbra. Dessutom hade jag fått en ordentlig lampa på mitt kontor (hade ingen överhuvudtaget innan;)). Skönt att jobba i ljus och slippa oönskad huvudvärk.

Passade på att cykla på motionscykeln efter kvällsmaten. Kom på att jag ju faktiskt kan köra Spotify i min mobil. Det tillsammans med ett bluetooth stereoheadset var ju inte helt fel. Så får man upp tempot lite. Perfekt.

Nej, dags att klä lite barn. Ha en bra dag!!!!