I dag är det val….

19 september, 2010 Av Av helenasahlqvist

och jag har inte den blekaste aning om vart jag står. Spännande. Hur ska man kunna ta reda på det på bara några timmar??!!
Får väl rösta med hjärtat kanske. Kolla in lite artiklar och se vem som är snyggast klädd. Lite som när man köper bil. Den var ju snygg, den var ju inte snygg, Äsch jag tar den snygga;)
En sak är säker att rösta, det ska jag.

I går var lillkusinen från stan här. Vilket bushus det blev. Barnen härjade friskt i några timmar och varken Clara eller Emil åt speciellt mycket. Roligt hade de i alla fall.
Det var kul att ses ett tag. Dessutom smakade det suveränt med tacos;)

Emil har börjat använda kalsonger lite mer. Han gick mycket på husvagnstoan och när vi kom hem har han gått på vår toa. Pottan ratar han helt. Vilket är skönt för den är så äcklig att hållar med. I natt skulle han inte ha blöja, så det blev att bädda med plastad frotté. I morse var det tort och han fick gå raka vägen till toan och kissa där. Duktig pojk. Det är verkligen på tiden att han blir torr nu tycker jag.

I dag är det sagt att de ska jaga vildsvin i skogen bakom oss. Det känns helt ok. De är så himla nära, och så himla många. Hoppas de får tag på några så de blir lite skyggare. Har blivit ganska närgångna på sista tiden. Vi har klarat oss i trädgården, men tre av grannarna har haft besök. Så där att de har varit och nosat i tomtkanten.

Nej, nu ska jag surfa runt lite. Har läst Fias och MalinS blogg hittills. Får se om jag hittar nåt annat att läsa. politik kanske skulle sitta bra;)