Sista helgen:(……

31 juli, 2010 Av Av helenasahlqvist

På måndag är det slit och släp som gäller igen. Inget jag ser fram mot direkt. Hade gärna kunnat vara hemma några veckor till.
Vädret sista veckan har ju inte varit speciellt upplyftande heller. Vi har fått mellan 50 och 70mm regn. Det bara sedan kl 15 i torsdags.

Efter Linas kalas i Söndags var det packning som gällde. I Måndags drog vi norrut vid 9-tiden och var framme i Orsa på eftermiddagen.
Lina och Micke badade i Tisdags och så var vi för att titta på två forsar som hette Storstupet och Helvetesfallet. Så stora och helvetiska var de inte, men naturen runtomkring var det inget fel på.

I Onsdags badade vi och på kvällen var det Orsayra. En slags musikfestival (för tondöva, som det så fint stod på affischerna). Inget för oss, så vi åkte tillbaka till husvagnen och funderade över fortsättningen på semestern.
Hade i princip bestämmt oss för att åka vidare till Tandådalen på torsdagen och så vidare genom Norge och hem på fredag och lördag.
Tänkte dock om när samtliga väderprognoser visade på rikligt med regn de kommande dagarna.

Vi mötte regnet i Storfors i torsdags och sedan dess har det regan mycket. Över 50mm har vi fått här.

I går tog vi med barnen till Örebro för lite Lek, Bus och shopping. Lek och buslandet var succé. Emil fick vi släppa taget om helt. Han for fram som en vilde genom gångarna i klätterställningen och slängde sig utför rutchkanorna. Det var omöjligt att hänga på honom.

Efter ett par timmars bus bar det av till IKEA för lunch. Kön var dock övermäktig så vi åkte till Gallerian i stället för att se om McDonalds hade samma drag. Inte! Så vi satt i lugn och ro, åt våra hamburgare och tittade på förbipasserande. Finns närtan inget som är så kul när man sitter sådär som att titta på folk. Alla olika.

Handlade lite pyssel åt Lina och hårfärg åt mig. Kläder hittade jag inga så vi åkte till Lager 157 istället. Hittade ett par toppar och en kofta. Fanns inte så mycket annat jag skulle passa i. Eller också är jag för feg. Kör helst på säkra kort när det gäller kläder.
Micke däremot hade jag kunnat köpa hur mycket som helst åt. Han fick med sig två t-shirt. Lina fick en topp och ett par leggins.

På hemvägen svängde vi ut till Labbsand och fuikade lite med svärmor.

Färgade håret i går kväll. Har inte färgat det på över 6år. Det blev som det brukar. Ojämt. Det är så himla svårt att få färg överallt i mitt tjocka hår. Är ju ingen frisör direkt;).

Nåja, nu är det dags för frukost, sen ska husvagnen plocks ur.

Ha en bra helg!!!!!!!