Redan Söndag……

20 juni, 2010 Av Av helenasahlqvist

Kära nån vad tiden går fort. Midsommar om mindre än en vecka och i morgon vänder det. Då är det sommarsolstånd.
Helt otroligt att det är så ljust på nätterna nu. Man märker ju inte av sånt nuförtiden då man oftast sover på nätterna tack vare småfolket i familjen. I går var vi dock vakna till ett på natten och det var så ljust ute att man såg grannar och allt.

Veckan har varit ganska hektisk. Sett ur mina ögon. I åndags och tisdags var jag hemma med febrig Emil. Han blev hämtad av farmor kl 13 på tisdagen för att hon skulle vara barnvakt för att vi skulle på utvecklingssamtal på dagis. Perfekt för då hann jag göra mig iordning i lugn och ro, samt inhandla en liten blomma till Ida.
Iväg på utvecklingssamtal, som drog över tiden och sedan snabbt iväg till Vintrosa. Där väntade ett par timmar i mycket trevligt sällskap (Ida, Tyra, Sofie och Filip). Jätte skojj att se Idas nya hem, ett stort hus på 260kvm. Hujeda mig, så härligt!
Onsdagen kom och försvann. Torsdag jobbade jag länge och fredagen jobb + storhandling. Tror halva stans befolkning valde att handla på Willys i fredags;)

I går blev det städning. Gick upp till byn (Linnebäck centrum), för att kolla på gamla bilar som körde Velodromrallyt. Skulle komma närmre 40, efter 30min hade det kommit 3. Suck!!!
Gick hem och förberrede kvällen.
Sjutsade barnen till farmor och farfar, sen hem och festade. Hade bjudit Mickes kompisar, samt bror och Mallan. Blev en trevlig kväll, men inte något riktigt party. Nå ja. Kul att träffa alla var det i alla fall.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Känner mig förvånansvärt pigg. Längtar så till torsdagen, då vi ska styra kosan till traditionernas Råda. Jag älskar midsommar i Råda. Lugnt och skönt. Campingen brukar dessutom inte vara speciellt välbesökt den helgen.

Nej, nu får det vara nog för den här gången. Trevlig Söndag!!!!!!