VAB

14 juni, 2010 Av Av helenasahlqvist

Den här veckan börjar med VAB. Emil vaknade med feber i går och den höll i sig hela dagen. I går kväll mätte den hela 39grader. I natt runt 38,5 och nu runt 38.
Mjukstart på veckan kan man säga. Det blir dock ingen latardag för mig. Det finns hur mycket som helst att göra och medan Emil ligger nerbäddad i soffan och kollar på Musses Klubbhus hinner jag städa.

Helgen som var spenderade vi på Mariestads camping. Jag fick sån lust att åka dit i torsdags när det var fint väder så jag packade husvagnen på kvällen.
Väl där fick vi dras med både regn och storm. Flyttade husvagnen på lördagsförmiddagen till ett ställe på campingen där det var mer lä.
Mormor och morfar lyckades jag också locka med så det blev en riktigt trevlig helg, trots blåsvädret. I går när vi skulle åka hem lyste dock moln, regn och blåst med sin frånvaro. Typiskt;)

Nu blir det en campingfri helg, sen är det dags för midsommar i Råda. Jobb en vecka efter det och sen drar vi till Gotland. Ska verkligen bli spännande. Ska bli kul att se vad barnen tycker om båtfärden också.

Nej, nog för nu!