Trött Måndag….

7 juni, 2010 Av Av helenasahlqvist

Den här dagen har varit en sån där riktig segdag. Har inte haft någon lust att jobba, men det har jag i och för sig inte på två veckor.
Känner att jobbet står mig upp i halsen. Mycket krav hit och dit. Då vill jag hellre vara min egen, ta ansvar för mina egna krav. Det sporrar mer, det får jag lov att säga.
Har påtat ner hela 11 sidor på skärm, A4sidor. Försöker hålla mig till minst en sida om dagen. Nu i kväll måste jag göra minst två för att ta igen för förlorad arbetsinsats i helgen.
Siktar på att vara klar någon gång runt jul. Det borde gå.

Var och campade hela helgen i Mariestad. Åkte dit mest för att det är bra för barnen. De kan cykla i lugn och ro, på asfalt. Campingen i sig är jätte fin också.
En stund efter vi kom kom det en husbil som Lina kände igen. I den bodde en liten flicka som hette Ida. Lina och Ida lekte en stund för två veckor sedan när vi var där. Nu fann de varandra direkt och lekte hela helgen. Så himla kul.

I går gjorde vi något vi aldrig gjort tidigare. Vi bokade sommarsemester. Vi har som policy att inte boka, för att inte känna oss låsta till en plats. Förra veckan fick vi i alla fall för oss att vi skulle semestra på Gotland. Där måste man boka, annars kostar det skjortan. Så vi bokade färja Nynäs-Visby tisdag 6/7, Camping på Åminne camping 6 nätter och färja Visby-Oskarshamn 12/7. Sen drar vi antagligen vidare söderut.
Ska bli skitkul att uppleva Gotland. Har aldrig varit där förut.

Nej, nu är det dags att fixa med lite annat.

Trvlig kväll!!!!!