Full av energi…

26 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

Det har min dag varit. Började i morse med lite datatid, efter morgontidning och kaffe såklart. Stiltje när jag var på jobbet. Har så lugnt just nu, men ändå något att fixa med hela tiden. Längtar så himla mycket till semestern.

Hämtade barn på dagis och drog till Granngården. Fick en pratstund med min personliga rådgivare. Tack! Köpte en stor påse gräsfrö och begav mig hem med barn och frö för att lägga mig på alla fyra i trädgården för lite maskrosupptagning.
De storan bruna fläckarna som blev där rosorna suttit förseglade jag med gräsfrö.

In med mig och barnen, åt limpa och Oboj till middag. (Jag är en värdelös mor, jag vet. Men kidsen älskar det.)

Nu på kvällen har jag funderat mycket. Skriva nytt eller redigera som Fia tyckte. Det blir nog både och. Har i alla fall redigerat det jag redan lagt ner massa jobb på och dessutom försökt utöka det lite. Har 196sidor än så länge, men behöver nog runt 100till. Ska man skriva nytt måste man ju försöka fylla 300sidor. Nåja.
Taggad till tårna är jag i alla fall. synd att man har ett jobb att sköta också;)

Ha det!!!!!