Sluta aldrig drömma…..

25 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

….men är det lönt? Hur får man egentligen en dröm att slå in? Är man verkligen beredd att göra vad som helst för att nå sin dröm? Orkar man arbeta så hårt? Lägga ner sin själ i så mycket arbete och kanske misslyckas och offrat så mycket värdefull tid?
Hur når man dit? Och kan man verkligen lyckas?

Många frågor, inga svar.
Suck!!!!!

För två år sedan lade jag ner så mycket tid, och varthän bar det mig. Jo, tillbaka på ruta ett. Tillbaka till mitt gamla jobb.
Nu vill jag testa igen, men jag kanske ska dra det i slowmotion. En dag i taget, en sak i taget.

Det finns en sak jag verkligen älskar att göra. Jag är kreativ, men det kanske inte märks. Jag älskar att skriva. Berättelser. När jag var liten skrev jag mängder, av berättelser. Jag minns speciellt en. ”Tåget till Warzawa” hette den. Oj, oj, oj säger jag bara. Typ 6 A4 fullklottrade med en VÄLDIGT speciell historia. Mycket funderingar hade man på den tiden. Inte så mycket längre. En person läste min berättelse, stackars människa. Jag hoppas den är glömd för länge sen. Jag tror inte jag har den kvar, men jag minns den, nästan utantill.

Jag skrev faktiskt ett manus till en bok för två år sedan. Tyckte den var super, tills jag fick lite distans till den. Inte konstigt att inget förlag ville ge ut den. Det tog tid, massor av tid. Orkar jag verkligen ge mig in i det igen? Jag vill, mer än något annat, men har jag kunskapen, har jag ordförådet och framför allt kan jag återberätta det som virvlar runt i min skalle.

Vi får väl se. Jag kan ju inte sitta här och grubbla. Jag måste ju ge mig själv en ärlig chans till. Ellerhur?!?