Full fart

24 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

Senaste veckan har gått i raketfart. Det har varit mycket att göra på jobbet och hemma har vi verkligen haft fullt upp.
Bestämde oss för att åka med husvagnen i helgen. Det blev hur bra som helst. Lugnt och skönt. Vi hade cyklarna med oss. Barnen cyklade mest hela tiden. De var i lekparken och vi kunde för en gångs skull sitta i lugn och ro utanför husvagnen och prata. Vi brydde oss inte om att sätta upp förtältet. Var kul att testa utan det. Förut har det varit ett bra sätt att hålla barnen innom synhåll, det hade vi inget behov av nu. De stannade på lagom radie från vår plats. Så slapp vi besväret med att packa blött tält i söndags.
I lördags tog vi cyklarna och åkte till hamnen. Där åt vi glass i solen och bara mös. Vädret kunde inte vara mycket bättre. Lagom varmt för en gångs skull. Tillbaka på campingen blev det linne och shorts.
På eftermiddagen gick vi på promenad. Det gick en vandringsled genom campingen, den tog vi. Hamnade vid en sommargård och sneddade över ett gärde till ett natureservat. I reservatet gick kor fritt. Det var myxsigt att gå under stora gamla ekar och ha korna inpå sig. Som tur var var de inte så jätte nyfikna.
i går var tanken att vi skulle gå till vattnet och meta, men väl på stranden blåste det så mycket så det gick inte.
Vi packade ihop i stället och åkte hem. Lunch i Sjötorp och vi var hemma innan kl 2.

Klippte gräset som var jätte långt. Det händer visst när man gödslat;). det hade verkligen växt som gräs!

Nej, nu är det dags för jobb i några timmar.