Tjänade 30 spänn på lunchen ;)

12 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

Det blev resultatet av att jag hade långtråkigt på lunchen i går. När jag ätit bestämde jag mig för att ta en promenad till Ica Maxi. Jag tänkte köpa Pärsons tunna skivor som det var korterbjudande på den här veckan. Ett paket kostade 15 kronor i stället för 27. Strosade runt lite i affären, det har blivit så fint. Ett sprillans nytt Maxi. Köpte två paket Gevalia, även det Icakorts pris 49:-, en kryddkvarn Peppar/vitlök som det inte var rabbatt på, men i alla fall. Sen gick jag till shampoo hyllan. Letade länge innan jag hittade rätt sorts shampoo, för fint hår som gör volym. Fructis blev det. Kom på halvvägs till kassan att jag kanske borde ta med balsam i samma så håret luktar gott.
När jag sen kollar på kvittot visade det sig att det var rabbatt på Fructis också, hela 13:-. Totalt rabbatt på 32:-. Lyckost mig;)
Sen heter det ju sparat inte tjänat, men det lät ju roligare.

När jag hämtat barnen på dagis stannade vi ute länge. Det var så himla skönt ute, så jag passade på att rensa jordgubbslandet och trimma gräset runt alla träden. M klippte gräsmattan innan han åkte till jobbet så doften som slog emot oss när vi klev ur bilen var underbar. Älskar doften av nyklippt gräs. (Jag vet att många hatar den.)

Hade ju tänkt packa husvagnen i går, men planerna ändrades under dagen. Eftersom det ska komma ett omfattande regnområde in över Sverige håller vi oss hemma. Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra i helgen. I eftermiddag blir det nog gödsling av gräsmattan. Det är ju dags nu. Jag brukar jämt missa det, kommer på det när solen tittat fram efter regnskuren. I morgon lovas det regn så det är bäst att passa på.

Nu är det dags att väcka M. Ha en bra dag!!!!!