Full rulle hela helgen….

10 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

Det kan man lugnt säga. I fredags när jag slutade jobbet kom Sofie och Filip och hälsade på. Det blev ett kärt återseende av både mor och son. Filip hade blivit så stor så. Har ju inte sett honom sedan januari. Tyvärr blir det så långt mellan gångerna.

På fredagkvällen grillade vi, trots att det blåste jätte mycket ute. Det var svårt att få köttet färdigt, men till slut så.

I lördags började jag med brödbak. Under jäsningen gick vi ut för att grejja med trädgård och altan. På vinden hittade vi lite brädor till altanen och så fanns det långa plank. Då fick jag idéen att rama in trädgårdslandet. Vi tog ner planken och fixade lunch.
Direkt efter lunchen åkte vi till Örebro för att besöka Biltema, Plantagen och NetOnNet. På Plantagen köpte jag en spade och fröer till Lina. Det var en fröblandning som hette Blommor för Fjärilar.
Åter hemma blev det trädgårdslands grävning. Jag grävde ett dike i trädgårdslandet där vi skulle gräva ner planken. M sågade dem så de blev lika långa och så skruvade vi ihop dem.

I går spikade M altan. Nu är den nästan helt klar. Det saknas lite panel och en hängränna. Jag gjorde fint i trädgårdslandet. Planterade om lite jordgubbsplantor och så lade jag markduk runt dem. Ska bli kul att se hur det blir. Lina och jag bakade rabarberkaka och på eftermiddagen kom svärmor och svärfar.

Nu är dock helgen slut och arbetsveckan börjar. På onsdag drar vi mot okända mål med bil och husvagn.

Ha en bra dag!!!!!!