Tisdag…

4 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

Morgonkaffet flödar. Tidningen var typ tre sidor lång. Då blir det data tid i stället. Man har sina sidor man klickar igenom innan dagen börjar.

Solen har strålat i ett par dagar nu. Känns härligt. Man ser hur det bara växer och växer ute. Kan tänka mig att man får klippa gräset snart.

I går började jag smörja in barnen med solskydd. Det behövs verkligen. De är ute så mycket och framför allt de mindre barnen på dagis är inte i skuggan. Det finns skugga på dagis, men gården ligger i en backe och nedför backen är en skog med massor av stora stenar. Där ser man nästan bara de större barnen. Småbarnen är på en plan yta utanför entréerna där de leker i sandlåda och gungor. Emil tillbringar mesta tiden på cykel.

I går sådde vi lite grönsaker. Det blev morötter, sallad, spenat och gurka. Jag ska köpa broccolifrö också. Lina är galen i broccoli så jag tänkte att hon kunde få lite.

I dag jobbar jag länge på jobbet. Vi bytte datasystem i mars och nu kommer installatören för att hjälpa till med redovisningen. Det måste jag vara med och lära mig. Ska bli intressant.

Nej, nu måste Emil upp. Trevlig dag!