Äntligen Maj…..

3 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

Helgen har bara sprungit iväg. I fredags var det Valborgsfirande i kvarteret. Blev riktigt trevligt. Det gör det alltid. Enda gången man umgås med grannarna, en del av dem i alla fall. Alla grannar är inte med, men det gör inte så mycket.
Barnen lekte nöjt med en egen brasa. Vi grillade och bara hade trevligt.

I lördags tog vi med husvagnen till Mullhyttan för att fixa ved inför vintern. Det var kallt och blåsigt hela dagen, men i går när vi vaknade strålade solen. Blev hur fint väder som helst.
Jag har dock varit hur trött som helst hela helgen och förkyld. Börjar nästan tro att jag är allergisk. Men det varkar ju märkligt. Har aldrig kännt av det tidigare.

Hem i går och vi kom hem runt två snåret. Tog barnen på cykel och drog med skrindan till granngården. Vi skulle få lite kläder till Lina. Väl där bjöds det på kaffe och Lina hoppade studsmatta med Johan. Så kul de hade. Emil skrotade för sig själv så vi kunde sitta och prata i lugn och ro.
Fick hur mycket kläder som helst till Lina. Perfekt! Nu klarar vi sommaren, utan några inköp. Så nu står vi i djup tacksamhetsskuld. Får ge igen en annan dag.

Nu ska jag dra upp Emil ur sängen. Dags att dra till dagis.

Trevlig måndag!