Förkylningen slog till rejält…

28 april, 2010 Av Av helenasahlqvist

…och det gäller oss alla. Mådde hur bra som helst i måndags, men när jag kom från jobbet i går vid lunch säckade jag ihop totalt. Fick ont i halsen och frammåt kvällen var jag hur trött som helst.
Lina hostar och har feber, Emil snorar. Det är nog bara M som klarat sig, men han får dras med ökad pollenhalt i luften i stället.
Försökte, trots förkylning vara ute en stund i går eftermiddag. Sonen strålade ju och termometern stod runt 15grader. Så härligt!
Bakade även en sats matbröd på eftermiddagen. Perfekt när man hinner det. Spar ju så mycket pengar.

I dag blir det hemgång vid lunch, sen kommer mor och far för att vara barnvakt. Ska ha möte på jobbet i kväll. Blir intressant. Ska bli kul att se vad jag ska jobba med framöver. Jag vet att jag inte ska jobba mycket med försäljning i alla fall. Det gör mig ingenting. Jag är nämligen ingen bra säljare. Det är jag för ekonomisk för att vara. Det är bättre att de som kan sin sak säljer. Jag kan ekonomi, så jag borde jobba med det.

Nej, nu får jag tacka för mig.
Ha en trevlig dag!