Trist….

21 april, 2010 Av Av helenasahlqvist

Trist väder så det skriker om det. Trist lunch så det skriker om det.
Sitter vid datorn och ska fördriva ytterligare 30 min lunch. TRÅKIGT!!!!
Är sugen på att handla lite nya kläder, men jag hittar inget roligt. JAg fryser, så en tröjja skulle ju inte vara helt fel. Har ingen snygg och snart är sommaren här. Då springer man ju runt i linne och tröjja för jämnan.
Vaknade till ett minst sagt Trist väder i morse. SNÖFALL!!!! Bhurr.

Något som inte är fullt lika trist är jobbet. Vi har fått nya lokaler och jag har ett aldeles eget kontor. Trivs super i det. I dag kommer familjen förbi och tittar hur jag har det också. Sen ska vi åka till stan och handla 2års present. Skojj!!! Lite mat ska vi också försöka få med oss hem. Sen blir det packning för till helgen drar vi ut med husvagnen. Ska väl inte bli så jättekul väder, men nu vill vi verkligen åka en sväng. Jag tror barnen också längtar.
Planen är att vi ska åka till Lidköping. Där finns det lite av varje att pyssla med. Bra cykelbanor och bara ett stenkast till ett mindre köpcentrum.

Nej, nu ska jag trista vidare….