Inspiration…

19 april, 2010 Av Av helenasahlqvist

I dag är det måndag. Inspirerad av Lyxfällan i torsdags och kocken de hade bjudit in för att hjälpa familjen med sina skyhöga matkostnader, så blir det korv i dag. Denne kock gjorde en matlista till paret. Då sa han att på lunchrestauranger har de oftast någon form av korv må måndagar, fläsk eller fisk på tisdagar. Mer än så sa han inte. Skulle vara jätte intressant och veta om det finns en strategi på onsdag, torsdag och fredag också.
I tidningen var det bara en som serverade korv i dag.
Vi själva ska äta Korvstroganoff och ris. Gott gott.

Grävde upp en stor buske som stod utanför groventrén i fredags. Funderade mycket på vad vi skulle ha rabattstumpen till som blev över där. Så kom jag på det. En liten kryddträdgård, såklart. Nära till spisen och i soligt och varmt läge. Hämtade några schiffer plattor och lade ut som trampstenar, sen sådde jag och barnen dill, persilja och rädisor. Tryckte ned några gamla vitlöksklyftor också. Ska bli kul att se om det blir något av dem. De ska egentligen sättas på hösten, men, men. Man kan ha skotten som kommer upp i sallad, perfekt!

Nu är det dags att klä barnen för dagis. Ha en underbar måndag!!!!