Usel planerare…;)

17 april, 2010 Av Av helenasahlqvist

Det är jag det. Jag vet inte om det är för att det är tråkigt, eller om jag bara inte kan få till planeringar ändå. Det är likadant med rutiner, jag är ingen människa som går på rutin direkt. Visst försöker jag, varje dag, men det håller inte i längden. Nu måste jag dock försöka få till en hel drös med rutiner på jobbet. Annars kan saker bli fel;).
På jobbet fick jag sprillans nytt kontor i onsdags. Var hur skönt som helst. I ett och ett halvt år har vi suttit tre stycken på samma kontor. Det är på typ 9-12kvm. Väldigt påfrestande när man försöker arbeta och tala i telefon och allt vad man gör.

Nu har jag kontor en trappa upp, i en lugn och skön tillvaro. Det känns som ett rejält lyft. Jag som funderat länge på att skaffa nytt jobb, och som dessutom försökt hitta ett, känner mig lite lugnare nu. Jag kunde ju ha det mycket sämre;)

Såg på Lyxfällan i torsdags och jag belv minst sagt mycket imponerad. Paret skulle sänka sin matkostnad från 8000 till 4000, men sänkte det till 2000 per månad. Hur f a n gick det till??! De kanske planerade;), Tro mig, jag har verkligen försökt med en matkostnad på 3000, men det funkar inge bra. Nog för att det är inräknat bköjjor, tvättmedel och andra icke ätliga varor i det, men ändå!!
Det är bara att börja planera märker jag. Får se om vi får till en matlita för en vecka kanske. Brukar ju göra för 4, men det håller ett par veckor, sen tar suget överhand.
I går gjorde jag i allafall en veckohandling för blott 250:-. Behöver bara köpa mjölk och fil för datumen var på tok för korta. Så det hamnar väl runt 350:- i slutändan.

Veckan som gått har Lina varit hemma från dagis pga hosta och feber. Jag skulle vara hemma i måndags och i tisdags, men tack vare snätta farföräldrar kunde jag arbeta.
Eftersom jag inte hade matlåda med mig i tisdags (fick reda på så sent att vi kunde få barnvakt), fick jag äta lunch ute. Tog med mig min arbetskamrat (Andreas) och drog till Strandkanten. De hare Raggmunksbuffé. Solen strålade och vi fick plats på uteserveringen. Gud så underbart. Dessutom var maten förstaklassig. Jag ÄLSKAR Raggmunk!

I onsdags var mina föräldrar snälla och tog hand om barnen. Det blev fika på altanen när jag kom från jobbet. Det var så skönt att sitta där och bara prata en stund.
Lina var frisk och på torsdagen kunde hon gå till dagis igen. Ska det bli en hel månad utan VAB tro? Helt otroligt, vet inte när det hände senast.
Nu är dock Emil lite småsjuk och jag själv har åkt på förkylning. Får se om han och jag får ställa in kalaset hos Sandra i eftermiddag. Blir nog så. Vår familj får representeras av Micke och Lina.

Nej, nu har jag nog svammlat klart för i dag. Ska nog sätta en deg och äta lite frukost.
Ha en bra lördag och en trevlig helg!!!!