Sommartid!!!!

28 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

Ett litet steg närmre sommaren, i alla fall om man ska tro klockan. Dock ligger snön fortfarande djup utanför fönstret. Den vill jag ha bort. Nu börjar man så smått planera för sommarens/vårens små trädgårdsprojekt. Såg på ett trädgårdsprgramm på TV4+ i tisdags och man blev ju bra sugen att sätta igång i trädgården med det samma. Vi fick lite tipps och ideér i alla fall. Nu är man ju sugen att sätta igång med det planerade.
I år hoppas jag man får lite energi över till jordgubbsland och rabbatter med. Det första jag ska ta tag i är att gräva upp en buske som står bredvid köksingången. Den tar över hela den lilla rabbatten som är där. Sen ska vi göra en rosenportal över entrén till trädgården på baksidan. Vi har inte riktigt bestämmt vilket maretial det ska vara på portalen, men det kommer inte ha så jättestor betydelse då den enbart ska fungera som stöd till en klätterros. Det är planen det, sen får vi se vad resultatet blir;)

Just nu är det ganska lugnt på alla fronter. Hade ju tänkt åka på campingtur över påskhelgen, men nu vet vi inte hur vi ska göra. Det ser inte ut att bli så jätte roligt väder nästa helg, men, men. En liten tur kanske det blir ändå.

Kram Helena!!!