Väntans tider….

23 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

Attans vad tiden går segt när man väntar. Nu väntar jag på att klockan ska bli 7 så jag kan logga in på Deklarationssidan. Alltid lika kul och se hur mycket pengar man får inkassera i sommar. Blir det 0 kommer jag deppa ihop något så fruktansvärt. Det har inte blivit minus sedan vi flyttade till huset. Dett atack vare räntor och så.

Väntar även på att höra om jag får kvala vidare till ett jobb jag sökte i söndags. Har länge funderat på att avsluta min tid på nuvarande arbete och upptäcka omgivningen lite mer. Jobbet jag sökt fastnade jag för så snart jag läst igenom arbetsbeskrivningen. Det var bara jag, mitt nya jobb. Sen att förmedla samma känsla till de som sitter med ansökningarna var ju inte alltför lätt. Jag är skitdålig på att bedömma mig själv. Nej, det blir nog som det brukar: ”Tack för visat intresse, tjänsten har tilldelats annan sökande.” Detta utan att man fått komma på intervju ens en gång. SUCK!!!

Nej, nu är det nog dags att fixa lite inför jobb och dagis.

Ha en bra dag!!!!!