Sovmorgon;)

21 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

Inte blev det någon fikapremiär i husvagnen i går inte. Nej, men vi var ute ett par timmar i alla fall. Jag och Lina cyklade på vägen och M hackade bort isfläckar.
Jag högg även lite ved som har legat orörd sedan förra vintern. Det var hur skönt som helst. Jag tycker om att hugga ved. Dessutom ger det ju lite motion/styrketräning.
I stället för husvagnsfika blev det grillpremiär. Ringde till Herngrens och frågade om de ville ha fikagäster på eftermiddagen, men de tyckte att vi skulle komma och grilla på kvällen. Det tackade vi ju givetvis inte nej till. Det är så kul när man blir bortbjuden, det händer alltför sällan.

Lina, som vaknat före fem på morgonen, somnade vid halv nio på bordet. Hon satt på stolen med huvudet på armarna över bordet. Det hade jag inte trott. Nog för att hon tjatat om att hon var trött och ville åka hem en stund. Men att somna så…

Till min förvåning vaknade tjejen klockan fem i morse med. Sedan dess har hon varit vaken.

Vid kvart i 8, vaknade jag och M av att barnen rök ihop i Emils rum.

I dag blir det en tur till något Coop. Troligtvis Kristinehamn. Då får Lina sova i bilen en stund och så har de ganska mycket att titta på. Jag ska ha såjord till Tagetesfrön som jag köpte i går. Det är ju dags att så dem inne nu så det blir riktigt stora och fina plantor till sommaren.

Nu är det dags att planera frukosten. Ha det gott!!!!!