Snabbuppdatering….

18 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

Inte mycket har hänt sedan sist, men ändå.
I dag ser det ut som om våren verkligen har kommit. När jag hämtade tidningen kvart över 6 droppade det ur stuprören. Det brukar vara typ -10. Härligt! Nog för att dimman ligger ganska tät, men ändå.
Planen är att vi ska dra en repa med husvagnen över Påskhelgen och då vill vi ha bort lite snö först. Det är bara två veckor kvar nu.

Måste säga att min nuvarande diet är som balsam för själen. Så pigg som jag varit de senaste dagarna var det länge sedan jag var. Nu behöver jag knapp dricka morgonkaffe heller. Det gör jag visserligen ändå, men i alla fall. Inte det minsta hungrig är jag heller. Viva Viktklubb;)

Nej, nu måste jag rusa. Ska åka om en halvtimme och barnen har fortfarande pyamas och jag är oiordninggjord.

Ha det bäst!!!!!