Golden houre….

15 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

Mellan kl 18 och 19 är det nog dygnets lugnaste timma. Barnen ser på Bolibompa och jag får lite egentid. Den senaste veckan har den bestått av cykling. Har varit riktigt duktig på att använda motionscykeln.
Måste ju som tidigare nämnts trimma figuren innan badsäsongen. Till min hjälp har jag tagit Viktklubb. Attans vad effektivt. Sedan i torsdags har jag rasat hela 1,4kg. Hemligheten? Jo, jag har endast ätit 1300kcal per dag. Och det är inte lite, men jag har hållit mig till dem. Inga tokfrosserier med vare sig godis eller chips. Detta är annars vanligt i min värld. Den består bara av godis, nästan.
Motionscykeln kommer nog bli en trogen kompis framöver. Har varit flitig i drygt två veckor så varför lägga av?

Helgen har bestått av det mesta. I lördags blev det en heldag i Örebro med lite shopping. 6par skor till barnen samt några grejjer på IKEA. På kvällen var vi hos mor och far i Mullhyttan och fick lite mat. Det var riktigt gott.

Gårdagen ägnade vi mestadels ute i solen. Jag satt en lång stund på altanen och solade. Eftermiddagsfikat serverades också det på altanen. Vi frös inte ens. Det känns verkligen som om våren kan komma snart. Synd bara att det är en halvmeter för mycket snö ute. Kommer ju ta hur lång tid som helst att tina. Suck!

Nej, nu blir det TV-kväll med en tallrik Branflakes och mjölk. Ha det bäst!!!!