Å så var det lördag igen….

6 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

…dagarna bara springer iväg. Blogga blir det inte mycket med. En liten uppdatering kommer i alla fall här.
På jobbet är det måttligt organiserat kaos. Bytte som jag skrev tidigare i veckan datasystem på jobbet. Det är rörigt för det är ett ganska komplicerat datasystem. Nu ska vi kunna få fram all möjlig statestik.

På hemmafronten har Emil blivit förkyld. I förrgår var han inge hungrig när vi kom från dagis och han gick och la sig tidigt. I går morse hade han drygt 38graders feber. När jag kom hem vid 4-tiden hade det ökat till 39,5. Han fick alvedon, sen somnade han i soffan. Han sov till 10, då var tempen uppe på 39,5 igen. Mer alvedon och sen sov han till halv 7 i morse. Nu är febern nere på 38 och han verkar ganska pigg.

Vi hoppas fortfarande att vi kan ha kalas som planerat i morgon. Vår lille kille har ju blivit 3år i veckan. Dock kanske inte alla vill följa med pga förkylningsbacillerna Emil drar på. Så i dag väntar städning och tårtbak.

Nu ska frukosten fram på bordet. Så ha det så länge!